Offerte aanvragen

Dezelfde dag een persoonlijke offerte

We streven er naar om uw aanvraag binnen twee uur na ontvangst in behandeling te nemen en sturen u dezelfde dag nog een persoonlijke offerte via e-mail.

Geheel vrijblijvend

De offerte die u via e-mail ontvangt is geheel vrijblijvend. Nadat de offerte akkoord is plannen we direct een geschikte datum om de werkzaamheden uit te voeren.

Word ook een tevreden klant

Wij zijn trots op de kwaliteit die we leveren. Lees onze reviews op KlantenVertellen.nl

Vul uw gegevens in

Bedankt dat u een offerte aanvraagt. We willen u vragen onderstaande gegevens in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de aanvraag door te spreken.


Uw gegevens

Bedankt dat u een offerte aanvraagt bij ProLatexspuiten. Als u onderstaand formulier invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.


Over de werkzaamheden

Kunt u al iets meer vertellen over de gewenste werkzaamheden? Vul in waar bekend of laat open als u het antwoord nog niet weet.


Uw aanvraag afronden

Kunt u nog wat vertellen over de werkzaamheden?

Gratis en vrijblijvend

U ontvangt gratis en vrijblijvend een offerte voor uw werkzaamheden. We staan daarna altijd open voor vragen

Sylvia Teffer
Prachtig eindresultaat
Read More
Vanaf het 1ste contact via app, telefonische afspraak, zeer klantgericht, zeer snelle reactie, duidelijk advies, prijs en afspraak, digitaal offerte en vastleggen afspraak. Vandaag waren ze ruim op tijd, zeer vriendelijk en duidelijk in wat wel en niet mogelijk is. Wat een mooi resultaat ben een blije tevreden klant. Heel de woning, muren en plafond, strak in de latexverf, tis gewoonweg prachtig!!!!
J.P. Spa
Aanrader!
Read More
Vakkundig personeel in dienst! Goede, snelle en duidelijke communicatie. Echt een aanrader.
Marco Mandemaker
TOP! werk geleverd
Read More
Vandaag is het plafond gespoten, ik wilde even laten weten dat het er superstrak uitziet, fijn dat het vanmiddag kon! De spuiters waren erg vriendelijk en netjes, hebben goed werk afgeleverd, wij zijn er blij mee, bedankt!
Mai van Run
Aanbeveling
Read More
Nadat degene die de wanden en plafonds van mijn appartement met latex zou spuiten me in de steek had gelaten heb ik contact opgenomen met ProLatexspuiten. René ging meteen aan het werk om de klus binnen een week in te kunnen plannen en dat is gelukt. Rob en Dave hebben vervolgens puntgaaf kwaliteitswerk afgeleverd. Snelle reacties, goede communicatie, hoge klantvriendelijkheid, sympathieke medewerkers, en een mooie prijs. Bedankt jongens!
Joost van den Hout
Duidelijke afspraken
Read More
Duidelijke afspraken, reageert snel en een goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn contact via WhatsApp, alle vragen konden gesteld worden! Volgens jaar zullen wij Prolatexspuiten inhuren voor het spuiten van het 2e gedeelte van de woning. Aanrader!
Karin Telle
Perfect geregeld
Read More
Prima bedrijf. Snelle reactie na aanvraag offerte voor spuiten plafonds en muren. Vervolgens hebben 2 schilders keurig werk geleverd. Ook veel positieve reacties van familie en vrienden gekregen.Tijdens het hele proces heeft de eigenaar via mail en app contact gehouden. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat.👌
John van Spreuwel
Perfect geregeld
Read More
Via internet op basis van zoekopdracht terecht gekomen bij ProLatexapuiten.nl. Hele snelle reactie op aanvraag en persoonlijk contact en opname van werkzaamheden. Gelukkig konden de werkzaamheden heel snel uitgevoerd worden door zeer nette, aardige en ervaren schilders. Heel blij met het resultaat.
Previous
Next

Direct in behandeling

Uw offerteaanvraag wordt direct in behandeling genomen. Indien nodig nemen we nog even contact met u op voor het maken van een afspraak.