Altijd all-in prijzen met de beste materialen

Onze prijzen zijn dus altijd inclusief afplakken, A-kwaliteit primer en latex en een team vakmensen.

Prijzen latex spuiten

All-in prijzen

Voor de meest voorkomende opdrachten hebben we vaste en scherpe prijzen. Deze all-in prijzen zijn altijd inclusief:

Een aantal recent opgeleverde projecten

100% geverifieerde reviews

Het team van ProLatexspuiten staat voor hoge kwaliteit en service. We laten het elke klant daarom vrij om een review te plaatsen over hun ervaring met onze mensen en geleverd werk. Onderstaande reviews zijn gegarandeerd echte reviews van klanten.

Klanten Vertellen

9.4/10

Onze klanten waarderen onze kwaliteit en service met een 9,4.

Google Reviews

5/5

Klanten waarderen ons bedrijf met 5 sterren op Google

Robbert Schram
Robbert Schram
Topervaring!
Read More
Goede afspraken, stipt en een echte vakman. Het ziet er strak uit. Topervaring!
Adrie Tensen
Adrie Tensen
Voor herhaling vatbaar
Read More
Voortreffelijk hebben ze de te behandele wanden en plafonds gespoten , keurig en strak afgeplakt. En de naden rondom ramen en deuren keurig en strak gekit . en in korte tijd ,ondanks de 2 kleuren, en alles opgeruimd. Wel zelf even het afval naar de stortplaats gebracht. Is voor herhaling vatbaar bij een nieuw interieur. Wij zijn zeer tevreden.
John van Spreuwel
John van Spreuwel
Snel en fijn contact
Read More
Via internet op basis van zoekopdracht terecht gekomen bij ProLatexapuiten.nl. Hele snelle reactie op aanvraag en persoonlijk contact en opname van werkzaamheden. Gelukkig konden de werkzaamheden heel snel uitgevoerd worden door zeer nette, aardige en ervaren schilders. Heel blij met het resultaat.
J.P. Spa
J.P. Spa
Duidelijke communicatie
Read More
Vakkundig personeel in dienst! Goede, snelle en duidelijke communicatie. Echt een aanrader.
Robbie Scheel
Robbie Scheel
Vriendelijke mensen
Read More
Het hele huis volledig latex laten spuiten. Er is goed werk geleverd door vriendelijke mensen binnen een aantal uur was het al gereed
Mai van Run
Mai van Run
Hoge klantvriendelijkheid
Read More
Nadat degene die de wanden en plafonds van mijn appartement met latex zou spuiten me in de steek had gelaten heb ik contact opgenomen met ProLatexspuiten. René ging meteen aan het werk om de klus binnen een week in te kunnen plannen en dat is gelukt. Rob en Dave hebben vervolgens puntgaaf kwaliteitswerk afgeleverd. Snelle reacties, goede communicatie, hoge klantvriendelijkheid, sympathieke medewerkers, en een mooie prijs. Bedankt jongens!
Joost van den Hout
Joost van den Hout
Aanrader!
Read More
Duidelijke afspraken, reageert snel en een goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn contact via WhatsApp, alle vragen konden gesteld worden! Volgend jaar zullen wij Prolatexspuiten inhuren voor het spuiten van het 2de gedeelte van de woning! Aanrader!
Karin Telle
Karin Telle
Prima bedrijf
Read More
Prima bedrijf. Snelle reactie na aanvraag offerte voor spuiten plafonds en muren. Vervolgens hebben 2 schilders keurig werk geleverd. Ook veel positieve reacties van familie en vrienden gekregen.Tijdens het hele proces heeft de eigenaar via mail en app contact gehouden. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat.👌
Sylvia Teffer
Sylvia Teffer
Het is prachtig!
Read More
Vanaf het 1ste contact via app, telefonische afspraak, zeer klantgericht, zeer snelle reactie, duidelijk advies, prijs en afspraak, digitaal offerte en vastleggen afspraak. Vandaag waren ze ruim op tijd, zeer vriendelijk en duidelijk in wat wel en niet mogelijk is. Wat een mooi resultaat ben een blije tevreden klant. Heel de woning, muren en plafond, strak in de latexverf, tis gewoonweg prachtig!!!!
Bram Buysers
Bram Buysers
Top werk geleverd
Read More
Zowel in het offerte traject als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden top werk geleverd. Wanden en plafond zien er super strak uit. Ook de tip voor de kleur bevalt goed. Ik zou deze mannen zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden.
Kaj van Gerven
Kaj van Gerven
Goede prijs en snel
Read More
Goed strak, goede prijs en snel...
Previous
Next

Prijzen latex spuiten

We maken graag mooi werk wat lang mooi blijft. We hebben er daarom voor gekozen om uitsluitend te spuiten met hoge kwaliteit primer en latex met schrobklasse 1. U zult er geen spijt van krijgen. Onze Veveo verf laat zich mooi verwerken en droogt helemaal mat op, zorgt voor een goede dekking en is bij beschadigingen goed bij te werken.

Latex spuiten all-in

 • Latex spuiten tot 150m2 In overleg

  Inclusief afplakken / primer / schrobklase 1 Veveo latex / kitten inwendige hoeken
  Wij bekijken graag naar uw wensen en maken een offerte op maat!

 • Latex spuiten 150 - 350m2 € 8,- / m2

  Inclusief afplakken / primer / schrobklase 1 Veveo latex / kitten inwendige hoeken

 • Latex spuiten 350 - 700m2 Meest gekozen € 7,50 / m2

  Inclusief afplakken / primer / schrobklase 1 Veveo latex / kitten inwendige hoeken

 • Latex spuiten vanaf 700m2 € 7,- / m2

  Inclusief afplakken / primer / schrobklase 1 Veveo latex / kitten inwendige hoeken

Meerwerk

 • Stucloper leggen
  Stucloper leggen €2,- / m2

  Latex spuiten zorgt voor een fijne nevel die op uw vloer terecht komt. Als het belangrijk is dat er niets mag gebeuren met uw vloer is het belangrijk deze goed te beschermen. We leggen uw vloer dan 100% dicht met stucloper en zorgen dat er geen spuitnevel op de vloer terecht komt. Prijs is inclusief materialen en aanbrengen.

 • Kleurtoeslag
  Kleurtoeslag +€ 125,- per wand/kleur

  Een enkele wand in uw ruimte in een afwijkende kleur? Dat is geen enkel probleem en kan gewoon op dezelfde dag als het spuitwerk gerealiseerd worden. Het kost alleen wat extra tijd en materialen. Deze kleurtoeslag is een eenmalige toeslag per wand vanwege de inkoop van de afwijkende verf en het meerwerk.

 • Al uw wanden in een afwijkende kleur ten opzichte van het plafond?
  Al uw wanden in een afwijkende kleur ten opzichte van het plafond? +€ 1,50 / m2

  Wilt u een mooi contrast tussen uw wanden en plafond? Dan is het mogelijk om uw wanden in een afwijkende kleur te spuiten ten opzichte van het plafond. Om dit te realiseren moeten we de werkzaamheden over 2 dagen verdelen in verband met de droogtijd van de verf. Deze toeslag is gebaseerd op de extra reistijd, extra materialen en meerwerk.

Uitleg over BTW

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. Voor alle woningen ouder dan 2 jaar geldt een btw-tarief van 9%.
Voor alle woningen jonger dan 2 jaar of bedrijfspanden geldt een btw-tarief van 21%