Latex spuiten Groote Wielen Rosmalen

Latex laten spuiten op de Groote Wielen

Bent u op zoek naar naar een betrouwbare partner om uw wanden en plafonds te laten latex spuiten in de Groote Wielen?  Wij staan ook voor u klaar!

De vakmannen van ProLatexspuiten uit ‘s-Hertogenbosch zitten al tientallen jaren in het vak en hebben oog voor detail.

A-kwaliteit materialen voor latex spuiten

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren maken we bij het latex spuiten uitsluitend gebruik van de beste materialen en apparatuur. Ook in de Groote Wielen spuiten we altijd twee lagen en maken we uitsluitend gebruik van A-kwaliteit Veveo S1 latex met een schrobklasse 1. Deze latex laat zich perfect reinigen indien er een vlekje op komt zonder dat deze opglanst.

Latex laten spuiten in de Groote Wielen

We zijn met grote regelmaat te vinden in de Groote Wielen in Rosmalen, waar we met veel plezier de mooiste projecten latex spuiten. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Recent opgeleverde projecten

Groote Wielen Rosmalen

All-in offerte voor latex laten spuiten

Gratis adviesgesprek

We komen graag bij u langs om uw project te bekijken en uw plannen door te spreken. Tevens kunnen we de oppervlakte nauwkeurig inmeten zodat we direct een offerte kunnen maken om te latex spuiten op basis van de werkelijke oppervlakte. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

Om u een beeld te geven van onze werkzaamheden kunt u ook alvast kijken op onze ‘hoe gaat het in zijn werk‘ pagina. We leggen stap voor stap uit wat u kunt verwachten van het latex spuiten waarbij we in een video laten zien hoe onze werkzaamheden er uit zien.

Wat kost latex laten spuiten in de Groote Wielen?

De kosten van latex spuiten kunnen variëren per klus en oppervlakte. Om een goed beeld te krijgen van de kosten kunt u gebruik maken van onze prijzenpagina. 

Vanzelfsprekend kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw werkzaamheden waarbij we altijd even telefonisch contact hebben om een goed beeld te vormen. We komen ook graag even bij u langs om alles door te spreken, de locatie in te meten om daarna een scherpe offerte voor u te maken.

Deel deze pagina op

Facebook
Twitter
LinkedIn

Enkele reacties van klanten

Vakmensen!
04/12/2022 - Sander - Engelen
Read More
Erg betrouwbare, fijne club mensen! Onze klus was net wat anders dan andere, maar ze hebben het super netjes gedaan. Echte vakmensen die ik iedereen kan aanraden.

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Strak schilderwerk en in 1 dag klaar!
20/11/2022 - Mark en Leonie - Nijmegen
Read More
Wij zijn erg tevreden met het schilderwerk. Binnen 1 dag was ons hele huis gespoten. Het is erg mooi en strak geworden. Wij kunnen Prolatexspuiten zeker aanraden.

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Top bedrijf met fijne mensen
18/11/2022 - Petra en Bert - Oosteind
Read More
Top bedrijf met fijne mensen waar je goede afspraken mee kunt maken. Denken met je mee en proberen er met veel enthousiasme iets moois van te maken. Wat hun dan ook zeer zeker lukt. Zijn echt met hun vak bezig. Kwaliteit is belangrijk maar ook prijstechnisch zeer zeker een aanrader.

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Super mooi, strak werk, voldoet aan alle verwachtingen!
16/11/2022 - Mary - Helvoirt
Read More
Na 35 jaar lang zelf muren en plafonds te hebben gesausd, nu besloten om onze nieuwe woning te laten spuiten door ProLatexspuiten. Meteen bij eerste contact met René goed advies en duidelijke uitleg omtrent de mogelijkheden. Ook qua te gebruiken tint en soort verf werden we goed geadviseerd. Qua planning waren ze heel flexibel;(moesten de afspraak 3x verzetten vanwege te late oplevering). Bij oplevering waren de muren niet superglad maar dat is prima opgelost. Zeer tevreden. Ook de naden tussen muren en plafond en in de hoeken goed gekit. Resultaat: superstrak! Wij zijn blij.

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Prachtig resultaat
21/10/2022 - John - Zevenbergen
Read More
Professionals met liefde voor het vak en aandacht voor de klant. Zeer aardige vaklui die de tijd nemen om he goed te adviseren. Mocht je plannen hebben om je huis te laten spuiten met latex dan ben je bij Prolatex aan het goede adres. Top gedaan mannen!!

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Vakmensen.
18/10/2022 - Richard - IJsselstein
Read More
Plafond en muren gespoten met Ral 9016. Ziet er mooi strak uit, blij mee.

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Prachtig!
15/10/2022 - Marcel - Ede
Read More
Ontzettend blij met de kwaliteit en service. Onze volledige benedenverdieping laten verven, het ziet er super strak uit en de samenwerking is ons erg goed bevallen!

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Top jongens..!
14/09/2022 - Jeroen - Wageningen
Read More
Snel, netjes en vriendelijk tegen een eerlijke prijs

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja

De voordelen van latex spuiten Groote Wielen Rosmalen

Bekijk onze video

Deze professionele latex spuiters staan voor u klaar

Latex spuiten in Berghem

Ronnie

schilder

Een echte vakman met 20 jaar ervaring als schilder. Als Ronnie het niet weet weten wij het ook niet meer.

Michel

schilder / afbouw

Door de combinatie afbouw en schilderen kan Michel elk probleem oplossen

Latex spuiten in Berghem

Patrick

schilder / afbouw

Ook Patrick draait al wat jaren mee en kan u alles vertellen over schilderwerk en afbouw

Latex spuiten in Berghem

René

Adviseur

Uw vaste contactpersoon van begin tot einde. René regelt alle inmetingen, adviesgesprekken, offertes enz!