Latex spuiten in Tilburg

Latex laten spuiten in Tilburg en omgeving

Bent u op zoek naar naar een betrouwbare partner om uw wanden en plafonds te laten latex spuiten in Tilburg?  Wij staan ook voor u klaar!

De vakmannen van ProLatexspuiten zitten al tientallen jaren in het vak en hebben oog voor detail.

A-kwaliteit materialen voor latex spuiten

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren maken we bij het latex spuiten uitsluitend gebruik van de beste materialen en apparatuur. Ook in Tilburg spuiten we altijd twee lagen en maken we uitsluitend gebruik van A-kwaliteit Veveo S1 latex met een schrobklasse 1. Deze latex laat zich perfect reinigen indien er een vlekje op komt zonder dat deze opglanst.

Latex laten spuiten in Tilburg

We zijn met grote regelmaat te vinden in de regio Tilburg waar we met veel plezier de mooiste projecten latex spuiten. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Recent opgeleverde projecten

Regio Tilburg en omstreken

All-in offerte voor latex laten spuiten

Gratis adviesgesprek

We komen graag bij u langs om uw project te bekijken en uw plannen door te spreken. Tevens kunnen we de oppervlakte nauwkeurig inmeten zodat we direct een offerte kunnen maken om te latex spuiten op basis van de werkelijke oppervlakte. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

Om u een beeld te geven van onze werkzaamheden kunt u ook alvast kijken op onze ‘hoe gaat het in zijn werk‘ pagina. We leggen stap voor stap uit wat u kunt verwachten van het latex spuiten waarbij we in een video laten zien hoe onze werkzaamheden er uit zien.

Wat kost latex laten spuiten in Tilburg?

De kosten van latex spuiten kunnen variëren per klus en oppervlakte. Om een goed beeld te krijgen van de kosten kunt u gebruik maken van onze prijzenpagina. 

Vanzelfsprekend kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw werkzaamheden waarbij we altijd even telefonisch contact hebben om een goed beeld te vormen. We komen ook graag even bij u langs om alles door te spreken, de locatie in te meten om daarna een scherpe offerte voor u te maken.

Deel deze pagina op

Facebook
Twitter
LinkedIn

Enkele reacties van klanten

Sylvia Teffer
Prachtig eindresultaat
Read More
Vanaf het 1ste contact via app, telefonische afspraak, zeer klantgericht, zeer snelle reactie, duidelijk advies, prijs en afspraak, digitaal offerte en vastleggen afspraak. Vandaag waren ze ruim op tijd, zeer vriendelijk en duidelijk in wat wel en niet mogelijk is. Wat een mooi resultaat ben een blije tevreden klant. Heel de woning, muren en plafond, strak in de latexverf, tis gewoonweg prachtig!!!!
J.P. Spa
Aanrader!
Read More
Vakkundig personeel in dienst! Goede, snelle en duidelijke communicatie. Echt een aanrader.
Marco Mandemaker
TOP! werk geleverd
Read More
Vandaag is het plafond gespoten, ik wilde even laten weten dat het er superstrak uitziet, fijn dat het vanmiddag kon! De spuiters waren erg vriendelijk en netjes, hebben goed werk afgeleverd, wij zijn er blij mee, bedankt!
Mai van Run
Aanbeveling
Read More
Nadat degene die de wanden en plafonds van mijn appartement met latex zou spuiten me in de steek had gelaten heb ik contact opgenomen met ProLatexspuiten. René ging meteen aan het werk om de klus binnen een week in te kunnen plannen en dat is gelukt. Rob en Dave hebben vervolgens puntgaaf kwaliteitswerk afgeleverd. Snelle reacties, goede communicatie, hoge klantvriendelijkheid, sympathieke medewerkers, en een mooie prijs. Bedankt jongens!
Joost van den Hout
Duidelijke afspraken
Read More
Duidelijke afspraken, reageert snel en een goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn contact via WhatsApp, alle vragen konden gesteld worden! Volgens jaar zullen wij Prolatexspuiten inhuren voor het spuiten van het 2e gedeelte van de woning. Aanrader!
Karin Telle
Perfect geregeld
Read More
Prima bedrijf. Snelle reactie na aanvraag offerte voor spuiten plafonds en muren. Vervolgens hebben 2 schilders keurig werk geleverd. Ook veel positieve reacties van familie en vrienden gekregen.Tijdens het hele proces heeft de eigenaar via mail en app contact gehouden. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat.👌
John van Spreuwel
Perfect geregeld
Read More
Via internet op basis van zoekopdracht terecht gekomen bij ProLatexapuiten.nl. Hele snelle reactie op aanvraag en persoonlijk contact en opname van werkzaamheden. Gelukkig konden de werkzaamheden heel snel uitgevoerd worden door zeer nette, aardige en ervaren schilders. Heel blij met het resultaat.
Previous
Next

De voordelen van latex spuiten in Tilburg

Bekijk onze video

Deze professionele latex spuiters staan voor u klaar

Latex spuiten in Berghem

Ronnie

schilder

Een echte vakman met 20 jaar ervaring als schilder. Als Ronnie het niet weet weten wij het ook niet meer.

Michel

schilder / afbouw

Door de combinatie afbouw en schilderen kan Michel elk probleem oplossen

Latex spuiten in Berghem

Patrick

schilder / afbouw

Ook Patrick draait al wat jaren mee en kan u alles vertellen over schilderwerk en afbouw

Latex spuiten in Berghem

René

Adviseur

Uw vaste contactpersoon van begin tot einde. René regelt alle inmetingen, adviesgesprekken, offertes enz!