Reviews ProLatexspuiten

Eerlijke reviews

Als vakmannen maken we graag mooi werk en zetten we graag een stapje extra. Die inzet vertaalt zich gelukkig in tevreden klanten. We zijn daarom ook trots dat we zo’n mooie reviews krijgen.

We staan garant dat onderstaande reviews 100% eerlijke ervaringen zijn van bestaande klanten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We gaan graag met u in gesprek of komen op locatie langs om de werkzaamheden te bespreken.

Recent opgeleverde projecten

Top jongens..!

Snel, netjes en vriendelijk tegen een eerlijke prijs
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 14/09/2022

Goed vakkundig spuitwerk

Duidelijke offerte. Afspraken worden netjes nagekomen. Fijn en gezellig team. Op de dag zelf overleggen ze nog wat ik precies welke kleur wilde. Dit omdat bij mij de overgegaan niet altijd duidelijk was. Erg fijn en goed advies gehad. Alles is netjes afgeplakt en er is mooi spuitwerk geleverd.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 31/07/2022

Super mooi resultaat

Wat een super goed advies en resultaat. Erg mooi geworden allemaal. Erg gezellige schilders die verstand van zaken hebben . Ook van een speciaal type schoen . Als iemand zijn huis wil laten latex spuiten denk aan pro latex
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Bergharen - 29/07/2022

Geweldig!

Zeer kundig. Makkelijk te bereiken. Denken mee in oplossingen. Een echte aanrader.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 29/06/2022

super bedrijf

Vanmorgen de spuiters hier in huis gehad. Prachtig resultaat en super aardige mensen. Echt een aanrader!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 13/06/2022

Uitstekende service, van offerte tot uitvoering

Wij hebben onze gerenoveerde jaren 30 woning laten spuiten door prolatexspuiten (René, Rob en Dave). Vanaf moment 1 een vloeiende en prettige manier van communiceren, denken goed mee met de mogelijkheden voor het huis. Op de dag van het spuiten zelf waren Rob en Dave precies op tijd en zijn ze erg strak en efficient te werk gegaan. Binnen een mum van tijd alles afgeplakt en alle hoeken/naden netjes afgekit. Vervolgens de latex op de muren. Het eindresultaat is zeer strak, ben meer dan tevreden en kan Prolatexspuiten dan ook aanraden aan iedereen.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 17/05/2022

FANTASTISCH!

Het team heeft in ons huis in korte tijd mooi werk neergezet! We hebben in september een jaren 30 woning gekocht en laten renoveren. Het contact vantevoren met Rene was erg fijn en ook flexibel. Ook prettig dat er meegedacht werd over de te maken keuzes. Wij hadden wat verschillende kleuren wat een strakke hand vereist. Het is mooier geworden dan onze verwachting. Ook erg fijn dat de mannen een positieve energie hebben:-) Nogmaals bedankt! En dus een enorme aanrader!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Breda - 23/02/2022

Levert kwaliteit en komt zijn afspraken na.

Er wordt kwalitatief uitstekend werk verricht. Denkt na over de beste oplossing voor een optimaal resultaat. Goede planning zodat het eindproduct op tijd klaar is. I
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Vught - 17/12/2021

Goede voorbereiding, plezierige communicatie, top resultaat!

Vandaag is onze woning gespoten door ProLatexspuiten. In tussen offerte en feitelijk opdracht tijdig en zorgvuldig contact en advies. Uitvoer van de opdracht uitstekend verlopen, prima op tijd, duidelijke uitleg en een super mooi resultaat. Wij zullen ProLatexspuiten dan ook zeker aanraden en mochten we zelf nog eens gaan verbouwen of dergelijk dan komen we graag nog eens terug.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Helmon - 16/12/2021

Helemaal top, aanrader!

Duidelijke afspraken en super vriendelijke mensen. Ze werken razendsnel en netjes. Ik kan ze iedereen aanraden.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Ospel - 07/12/2021

Super gedaan

Goede service en bij ons heel snel in verband met een uitval klus , supernetjes gedaan duidelijke offerte geen verassingen . Kortom heel erg tevreden .
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Leerdam - 09/11/2021

Super deskundige en strak resultaat

Ik kan pro latex zeker aanbevelen. Onze Stucadoor had er een “potje” van gemaakt maar zij hebben het mooi opgelost met een strak resultaat. Ook de kleur aanbeveling was top!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Bladel - 24/10/2021

Super tevreden

Er worden goede duidelijke afspraken gemaakt. En komen ook nog terug als je wat puntjes hebt waar je eventueel niet tevreden over bent. En de mannen werken super netjes ook niet onbelangrijk
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 20/10/2021

Keurig en snel gewerkt

Goeie service vooraf en tijdens de klus. Zeer vriendelijk en vakkundige mensen. Erg tevreden.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 20/10/2021

Snel een offerte en geweldig resultaat

De mannen van Prolatexspuiten waren geweldig echt professionals die weten hoe het moet. Alle naden nettjes gekit voor het spuiten en zelfs nog wat speciale kleuren aangebracht. Supper strakke lijnen tussen wand en plafon. Wij zijn heel erg tevreden zeker een aanrader en wij bellen ze zeker weer als er geverfd moet worden. Mannen nogmaals bedankt Groetjes Dennis en Annabelle
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Ansen - 29/09/2021

Goed advies en perfecte uitvoering

Via internet met hen in contact gekomen. Zeer deskundig advies en ook een prima prijs afgegeven. Komen afspraken goed na en bovenal hebben ze zeer mooi werk geleverd. René en Michel bedankt namens een zeer tevreden klant. Succes met jullie werkzaamheden en misschien tot ziens. Met vriendelijke groet Jos Ackermans
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Ackermans - 20/08/2021

Persoonlijk, eerlijk, vriendelijk, professioneel!

De heren van ProLatexspuiten hebben ons nieuwbouwhuis voorzien van pleister- en schilderwerk. Het werk wat zij hebben afgeleverd samen met het contact tussen ons en Prolatexspuiten is uitmuntend. Sinds de bouw van ons huis hebben we met vele verschillende bedrijven te maken gehad, ieder met hun eigen taak. De service, de klantvriendelijkheid en het meedenken van ProLatexspuiten is veruit het beste wat wij hebben meegemaakt. René, heeft de juiste mannen in dienst heeft leveren net als hij vakwerk af! Dank voor deze fijne samenwerking en wellicht tot in de toekomst. Gr. Nina en Kevin
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 13/07/2021

Goed & professioneel

Goed & professioneel met mooi resultaat!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Zundert - 02/07/2021

Prima werk. Afspraak was afspraak.

Zie boven
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Weert - 02/07/2021

Super strak werk geleverd

Alles naar wens en afspraak opgeleverd, korte duidelijke afspraak, vakkundig en snel afgewerkt. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen om uw woning de perfecte uitstraling te geven.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Ospeldijk - 02/07/2021

Wat een top service

Een zeer net bedrijf wat echt met je mee denkt,om de beste resultaat te krijgen van jou wensen.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Berlicum - 01/07/2021

Goed , schoon en degelijk gewerkt.

Kleur 9010 blijkt toch iets geler dan verwacht. Verder alles positief ervaren.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 01/07/2021

In alle opzichten TOP!

Nadat degene die de wanden en plafonds van mijn appartement met latex zou spuiten me in de steek had gelaten heb ik contact opgenomen met ProLatexspuiten. René ging meteen aan het werk om de klus binnen een week in te kunnen plannen en dat is gelukt. Rob en Dave hebben vervolgens puntgaaf kwaliteitswerk afgeleverd. Snelle reacties, goede communicatie, hoge klantvriendelijkheid, sympathieke medewerkers, en een mooie prijs. Bedankt jongens!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Maasbree - 29/06/2021

Perfect geholpen

Beschadiging in stuckwerk opgelopen, deze laten herstellen en opnieuw laten spuiten. Prettig contact met Prolatexspuiten, werd goed meegedacht en ik hoefde voor deze kleine klus geen maanden te wachten zoals bij andere stuccers.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 29/06/2021

zeer goed en prettig bedrijf

nette service en vreidnelijke mensen die goed werk hebben afgeleverd
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 29/06/2021

proffesioneler kan niet!

mannen die hun werk goed verstaan, goede afspraken mee te maken en leveren wat ze beloven! prachtig strak resultaat.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- oss - 29/06/2021

100% tevreden

Het spuitwerk is erg netjes en snel gedaan. Heel blij met het eindresultaat en goede communicatie met ProLatexspuiten.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 29/06/2021

Boven alle verwachtingen!

Tijdens een grote verbouwing gaat er altijd iets mis! Gelukkig kwamen de mannen van ProLatexspuiten op het juiste moment om onze woning prachtig te maken en ons te voorzien van een voldaan gevoel! Ik raadt iedereen dit bedrijf aan!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 29/06/2021

Mooi werk duidelijke communicatie

Vooraf goede communicatie en mooi werk afgeleverd.top!!!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 28/06/2021

Zeer goede service en erg prettig contact.

Meer dan tevreden over de contacten met René, de snelheid van handelen, zijn duidelijkheid in communicatie. Afspraak is afspraak, gewoon erg prettig. Als het nodig is wordt er door René en zijn team net dat stapje extra gezet, erg prettig! Rene is een man met veel kennis van zaken en die met je meedenkt, in de voor mij (onbekende) wereld van latexspuiten erg fijn. Zonder zijn inbreng en het bespreken van verschillende mogelijkheden tot een, voor mij, juiste keuze gekomen. Het eindresultaat mag er zijn. Er wordt netjes gewerkt, het afplakken van vloer en deuren en deurposten duurde uiteindelijk langer dan het latexspuiten zelf. Maar zonder voorbereidingen geen mooi resultaat. En geloof me het resultaat is mooi en precies wat ik er van verwachtte. Zoek je een professioneel bedrijf om je woning te laten latexspuiten? Gun René en Prolatexspuiten de opdracht, je krijgt er geen spijt van.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Elsendorp - 28/06/2021

Super strak werk

Het resultaat van het spuitwerk is echt super strak. De mannen zijn stipt op tijd, 7 uur is 7 uur. Alles wordt zeer netjes afgeplakt en nadien ruimen ze alles weer netjes op. Heel fijn bedrijf, komen afspraken na en voor een zeer nette prijs.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Beneden-Leeuwen - 28/06/2021

Vlot en professioneel

Zeer tevreden, vakmannen die ook meedenken!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Almere - 28/06/2021

Goed werk en super snel

Goed werk en super snel
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 28/06/2021

Super service

Bereikbaarheid en kleuradvies vooraf waren top. Bij aanvang helaas een tegenvaller, waar door ProLatexspuiten meteen goed werd meegedacht over een oplossing. Uiteindelijke uitvoering was gewoon super!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 28/06/2021

Gedegen werk geleverd en flexibel bij aanpassingen van de opdracht

Een week voor de start van de klus toch nog een hele zolderverdieping aan de opdracht kunnen toevoegen. De communicatie verliep uitstekend, ook buiten de normale kantooruren.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Opijnen - 28/06/2021

perfect gedaan en geen rommel

het is heel mooi gedaan zonder strepen of zakkers. Netjes afgeplakt deze heren kan je goed hebben en in korte tijd klaar. Wel minimaal 6-8 weken van te voren afspreken voor de planning . was fijn om hen in huis te halen bedankt en tot de volgende keer
Zou u ons aanbevelen? Ja
- geertruidenberg - 28/06/2021

Netjes, snel en goede service

Contact is prettig en er wordt snel geschakeld. Schilders werken snel en netjes en service is verder ook uitstekend.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 28/06/2021